Spring naar content

Studio Kees Marcelis X MONDiLAB

Kees Marcelis startte 33 jaar geleden als interieurarchitect. Inmiddels is zijn studio geëvolueerd van interieurarchitectuur tot een architectuurbureau voor verbouwingen en complete nieuwbouw.

Van villa’s, die van binnen naar buiten worden ontworpen, tot een design-fietsenstalling bij een groot winkelcentrum en van duurzame kantoren tot comfortabele vakantiewoningen.

Kees is trots op zijn studio, maar hij waakt ervoor om te blijven hangen in succes. Je kunt op een gegeven moment ook je gewilde trucjes herhalen, maar daar is hij niet van gediend. Altijd nieuwe dingen uitproberen en nooit stoppen met groeien zijn de credo’s, waardoor Studio Kees Marcelis in de loop van zijn bestaan is geëvolueerd van louter interieurarchitectuur naar ook veel architectuur en productontwerp. Het gaat om het vak, vindt Kees, je wilt nog beter worden. Klanten zijn daar uiteindelijk ook alleen maar mee gebaat, concludeert de empathische ontwerper, en hij kan het weten. Uit alles blijkt dat deze gepassioneerde nestor van het gezelschap nog lang niet aan afbouwen denkt, laat staan aan stoppen. En dat terwijl hij toch hobby’s genoeg heeft, van wandelen tot verre reizen maken, van lezen tot fotograferen. Kunstliefhebber is hij ook, graag bezoekt Kees musea en galeries (en dan probeert hij niks te kopen).

This site is registered on wpml.org as a development site.